<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4662901725886595049\x26blogName\x3dtear+yourself+down\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://kissmy-sass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kissmy-sass.blogspot.com/\x26vt\x3d-1726914442484437552', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
[nonexistent]
but we just keep believing
eat
Sunday, March 22, 2009 8:01 PM

hmm, yesterday i ate too much.
at 5.30, i ate rice with kornet, when i was eating, my mom went in my room and said that dad wanted to eat at ramen sanpachi. so i went anyway because i want ramen, even though i already ate.

i ordered jigoku and it was a little hotter than usual, but it was okay. then as usual we ate jelly and i ate 3 cups -_- i was really full.

after that we went to cheese cake factory to buy cheese cake :D yumm.
then i saw ice cream, and i bought tiramisu. then at home i ate half slice of the cheese cake.

when i want to go to sleep, i can't because i had a big stomach ache. duhr.

okay this is so not important. whatever.

mood: hungry
listening to: born for this - paramore [live]

movie marathon, anyone?
3:08 AM

hmm kira-kira seminggu yang lalu gua udah mikirin pengen nonton banyak film dan gua belom nonton banyak. kayak yg orang orang udh nonton gua belom nonton -_- semua gara-gara kesibukan gua (pdhal gua ga sibuk)

yang daridulu failed pengen nonton itu tuh eternal sunshine of the spotless mind. gua pengen banget nonton itu, karena mitchell davis suka hahaha hm jac vanek juga suka jadi penasaran gitu deh. terus canna bilang bagus trus dia nangis nontonnya, and i loveeee sad stories, don't know why.

lalu bebearapa hari yang lalu canna minjemin gua dvdnya, dan pas seperempat nya udh mau abis, langsung ngerror entah kenapa huh. gua udah penasaran banget gitu padahal huhuuu.

kok semua orang juga lagi berpikiran yang sama ya, lagi pada pengen nonton nonton movies semua dan pada bilangnya juga movie marathon. kita sehati dong (wtf)

oh iyaaaaaaa gua pengen nonton narnia wakaka seru abisan, hmm terus ya banyak lah.

sekarang gua lagi ga ngerti mau ngapain, bosen banget, i don't have anything to do huh.

gak pergi kemana-mana.

dirumah aja terus.

boring-ness.

hmm pengen belanja bareng sama disha wakakak.

mood: bored
listening to: intermission - panic at the disco

si angelica
Friday, March 20, 2009 9:11 AM

angel tiba-tiba nyuruh gua bikin post tentang dia gitu deh jadi oke here goes...

hmm gua dulu pertama kali ngeliat angel pas ulang taunnya tania di pim, kalo ga salah lagi makan gitu di red tomato abis itu tiba-tiba datanglah manusia ini pake baju nightmare before christmas dgn rambut yg masih pendek abis wakakaka. gua kira orangnya yang kayak ... gimana ya gitu deh.

terus gaktau lah gimana gua lupa kita tiba-tiba kenal gitu, kayaknya garagara salah satu kita ngeadd msn trus ya biasalah ya ini siapa ini itu oh anak mana anak sini oh salam kenal ya iya ya ya ya.

tapi yg jadi bener-bener deket kayak gini itu waktu itu gua lagi dengerin thunder. trus tiba-tiba angel nyapa, "eh lagu kita sama loooh" trus gua yg kayak "hahahaa iya gua daritadi nih dengerin lagu ini" trus angel bls "iya abisan enak banget ya lagunya hahaha" trus blablabla ternyata kita berdua sama-sama menyukai boys like girls. trus udh deeeh lgsg deket.
beberapa hari pertama tuh kita ngomongin boys like girls mulu etdah trus gua sampe inget gitu kapan kita gak ngmgin boys like girls.

angel didepan gua tuh yang pertama ketemu kita pas di pim itu kan ya jel pas nonton twilight hahaha. sebenernya itu ga ketemu juga sih kayak cuma dadah2an doang. trus pas ketemu selanjutnya juga nih anak jaim bener dah hahaha apalagi didepan prinka!!!

oke waktu itu angel nulis gitu deh [anggep gua waktu itu suka org nama nya ... jack] di pm nya "ea jack" kan pas gua baca obvious banget ya itu gua. trus gua diemin aja karena angel gapunya msnnya si jack itu. eh ternyata si jelita kan kenal dan punya msnnya si jack ini terus nulis di pmnya "hahahaha ka bunga suka sama jack!" astaga naga ya Tuhan gua kagetnya yang kayak udah beberapa detik lg mau mati gitu trus gua malah nyalahin angel hahahaha kalo gak salah ya jel gua lupa lupa inget nih, trus udah off apa blabla kan udh malem, trus angel minta maaf gua maafin tp dia masih gak yakin gitu trus gua nangis HAHA garagara elu jel trus ternyata angel juga nangis hahahahahahah nangis2an dah pokoknya gitu deh hihi.

teruuuus kita terakhir ketemu kapan ya tuh di pim yg abis dari db cup naik taksi menjelajahi pondok indah dari db ke mana tuh deket citibank (lebay ah cuma kesitu doang) yg duit taksinya gua bayarin tuh fyi ya fyi!!!! (10 ribu doang elah heboh amat)

seru deh deh deh angelica yakan jel gua kangen ama lu deh hehehehe pis

sorry
Wednesday, March 18, 2009 6:15 AM

i haven't updated for a long time, huh? that's because i kinda use livejournal now, and forgot all about this thing haha.

...now what should i say? i don't know, i don't have any stories right now.
oh, today i 'discovered' victoria asher & alex deleon's blogs. i actually got them from someone's livejournal -_- pfffsh i know udah telat baru tau gitu hmph.
then in vicky's post, she gave a link of what she said the most tragic and beautiful fairy tale she had ever read (i think?) and she cried when she read it. she even read the tale live on stickam but i don't have stickam, so yeah. but i wanna make one. i wanna see cobra starship and mitchell davis man.

when i read it, i didn't cry, but it was kinda sad. i like sad stories, don't know why.

aaaaaaaaanyways, i went to cinangneng yesterday, while the year 7 students went to taman safari, i don't know why the hell they went there. to see animals? haha funny.

we did stuff, i painted those farmer hats thingy. i wrote "¡Cobras!" on it so it would look like gabe's cap :P
then we had to cross a kampung and sawah bla and cross a river. which may cause our pants wet. i didn't bring another spare pants because, i don't know.

so then canna, dinda, hanie and i went to another path to go back because we didn't want to cross the river. obviously because me and hanie's pants couldn't be folded and canna & dinda were just too lazy.

today i made a few icons of vicky-t and gabe.

god i'm hungry.

hmm, i'm so bored of my style! i only wear like t-shirts, skinny jeans, and sneakers/flats/sandals.

the other 'accessories' are like, keffiyeh, beanie, hoodies. yeah something like that -_-

BO - RING.

i want something different! but gua gak pantes pake yg lain lagi. gimana dong.

so i figured. why don't i just change the 'colors'? (H)

like, neon-ish. i love neon. so i'll need like neon nike dunks and neon shirts. oh and i even want a neon cap.

so gabe saporta-ish, eh? yeah i like his style.

oh and also i want swatch, or a lego watch. orrrrr or a ... just a colorful watch.

yeah yeah! i wanna be colorful.

i wanna look like a walking neon stick.

last afternoon, i had like, at least 15 youtube tabs of cobra starship in my firefox.

i'm loving cobra starship so much right now.

sorry panic at the disco.

sorry all time low.

sorry paramore.

sorry ryan ross.

sorry jack barakat.

but i'm in the mood for cobra starship and gabe saporta. yeah.

i'm still hungry.

this sure is a long post. i better stop writing.

mood: hungry
music: six feet under the stars - all time low

profile

hi i'm bunga. i am weird. i like space invaders and pokemon. i also like the beatles, especially george harrison. i love panic! at the disco.

click here for a free website hit counter
Get a FREE hit counter!


personal links
twitter / flickr / facebook / last.fm / tumblr / formspring

tagboard

ShoutMix chat widget


affiliates
adella angel annisa caitlin darren
dika dinda eci icha jazz jody
jovanika katy shabin tabita
tania thania thania(2) the upper scene vannya

archives
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
October 2009
December 2009
January 2011

credits
This layout is brought you by Joyce. Resources from here and here.